BlogNieuws

Obstacle run voor hele gezin in Burgers’ Zoo

Op zondag 1 juli 2018 organiseren Mud Masters en Koninklijke Burgers’ Zoo een obstacle run voor het hele gezin. Ouders met kinderen maar ook complete gezinnen kunnen samen de uitdaging aangaan. Kinderen vanaf zes jaar kunnen al meedoen.

Het parcours
Het startpunt en de finish bevinden zich in Burgers’ Zoo. Het parcours gaat grotendeels door het aangrenzende bos tegenover de Cattepoelseweg en in Burgers’ Zoo langs onder andere de leeuwen, giraffen en de neushoorns. In totaal is de run 4 kilometer lang en is er elke 250 meter een hindernis. Er wordt één belofte gedaan: er zal veel modder zijn!

Extra obstakels
Op 25 juni vorig jaar vond de eerste obstacle run in Burgers’ Zoo plaats. Dit jaar is het parcours een kilometer langer en uitgebreid met drie extra obstakels. Het is ook mogelijk om een supportersticket te kopen zodat je de deelnemers kunt aanmoedigen. Aansluitend kun je het park nog even bezoeken; een leuk dagje uit! Meer informatie en tickets zijn te verkrijgen op www.burgerszoo.nl/mudmasters.

Previous post

Mijn ervaringen met Puur Vroedvrouwen

Next post

Zwanger in Arnhem: hier heb ik me aangemeld

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.