BlogNieuws

Puur Foundation houdt najaarsbeurs voor Gambia

We schreven eerder al over de stichting Puur Foundation. De stichting zamelt overgebleven kraamspullen in en stuurt dit naar Gambia om daar bij te dragen aan veilig en respectvol moederschap. Om dit te kunnen doen zijn zij doorlopend bezig met het inzamelen van kraamspullen voor Gambia. Ook wordt er gezocht naar nieuwe mogelijkheden om geld in te zamelen. Want om de spullen te verzenden is geld nodig net zoals voor verschillende aanpassingen die we doen in het Bundung Hospital.

Daarom organiseert Puur Foundation op zaterdag 24 november een gezellige Najaarsbeurs. Een beurs voor aanstaande ouders en jonge gezinnen met een hoop leuke en nuttige spulletjes. Zo vlak voor de feestdagen, kun je ook je Sint- en kerstinkopen hier goed doen.

“Omdat naaien een hobby van me is, heb ik weer een groot aantal torsodoeken en ringslings genaaid van originele Gambiaanse katoen. Verder verkopen we veel tweedehands babyspeelgoed en babyspullen én we hebben van verschillende leveranciers mooie producten gekregen zoals borstvoedingsjurkjes van Mama Mañana, speentjes, kruiken en dekentjes. We verloten een hele leuke Franse rotan kinderstoel (zie onze facebookpagina), organiseren een aantal leuke activiteiten en hebben we natuurlijk weer heel veel kleine originele Gambiaanse kadootjes. Dus kom gerust langs!” deelt Ellen Plaschek, vroedvrouw bij Puur Vroedvrouwen en oprichter van Puur Foundation.

Heb je zelf nog spulletjes over die verkocht kunnen worden? Dan kun je ook een bijdrage leveren door deze babyspullen in te leveren voor de verkoop. We ontvangen graag houten speelgoed, kinderboekjes, draagdoeken, kleine babyspullen (kruiken, dekentjes, maxicosi etc). Je kan ze inbrengen op:

  • zondag 18 november  tussen 10.00 en 12.00
  • woensdag 21 november tussen 10.00 en 12.00

Op het bekende adres bij PUUR Vroedvrouwen. Goed om te weten: dit jaar wordt er geen kleding ingenomen.

De beurs is op zaterdag 24 november van 10:00 tot 16:00 uur en je kunt ons vinden bij PUUR Vroedvrouwen op Venlosingel 54 in Arnhem.

Previous post

Stichting JAM helpt jonge moeders te werken aan hun toekomst

Next post

Onze trouwdag

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.