BlogNieuws

Volg circus- dans- muziek- of theaterles tijdens open huis Studio26

Altijd al circuslessen willen volgen of ben je juist ontzettend nieuwsgierig naar een les moderne dans? Kom dan langs tijdens de open huisweek bij Studio26 van 3 t/m 8 september. Op die dagen kun je kennis maken met het gevarieerde aanbod dat Studio26 te bieden heeft en meedoen met alle reguliere lessen zoals hiphop, freerunning, tapdans, kleuterdans en nog veel meer.

Podium voor creatieve industrie Studio26 viert dit jaar haar 25-jarig jubileum en is een begrip in de regio. Tijdens het open huis zijn niet alleen de lessen op de mooie locatie van Studio26 in Velp openbaar, maar kun je ook meedoen met de lessen op locaties in Arnhem en Dieren. Aanmelden voor de lessen is niet nodig, maar wel aan te raden en kan via studio26.nl. De muzieklessen zijn niet openbaar, voor deze lessen kan een vrijblijvende proefles worden aangevraagd via de website.

Locaties Studio26:

Velp: Studio26, Larensteinselaan 26-d

Arnhem: Wilhelminastraat 16

Dieren: Het Rhedens, Doesburgsedijk 7

Previous post

Review: feestdecoratie van Vegaoo

Next post

Mijn bevallingsverhaal

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.