Persberichten

Online platform voor Arnhemse meisjes die Arnhemse moeders worden

ARNHEM, 25 november 2013 – Blogger Lisa (24) uit Arnhem is een online platform gestart voor moeders: Arnhemsemoeders.nl. Hiermee wil ze een plek creëren voor Arnhemse meisjes die Arnhemse moeders worden. “Toen ik zwanger was, was ik op zoek naar een cursus gericht op bewegen. Ik heb veel gegoogled maar kon niet echt iets vinden, terwijl deze cursussen er zeker wel zijn. Dit prikkelde me om een plaats te creëren waarmee het totale aanbod voor Arnhemse Moeders gegroepeerd kon worden. Juist zodat je niets hoeft te missen”, vertelt Lisa. Vrouwen die zwanger of al moeder zijn kunnen op Arnhemsemoeders.nl terecht voor adressen, tips, adviezen, reviews en activiteiten. Daarnaast staan er wekelijks nieuwe persoonlijke verhalen op de website. Van Lisa zelf, maar ook van collega-moeders en professionals. “Ik wil informeren én inspireren.”

Lisa is zelf sinds 21 mei dit jaar moeder van een zoontje. Daarnaast werkt ze als online marketeer in Amsterdam. “Het is soms pittig maar ook een fijne combinatie. Op het werk kan ik me focussen op wat ik leuk vind. Wanneer ik thuis ben kan ik me helemaal storten op moeder zijn. Deze verdeling geeft me voldoening.” Online marketing ziet ze als haar tweede natuur. Daarom heeft ze ook juist voor een blog gekozen. “Moeders zijn druk en hebben niet altijd tijd om elkaar offline te ontmoeten.” Het is de bedoeling dat Arnhemsemoeders.nl uitgroeit tot een uitgebreide, interactieve blog waar moeders en toekomstige moeders van alles en van elkaar op de hoogte blijven.

Previous post

Moederkracht

Next post

'Anticonceptie Nuvaring gevaarlijk'

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.