Reviews

Review: Hema luieremmer

Ik heb de ouderwetse Hema luieremmer met deksel gebruikt vanaf de geboorte van onze dochter tot ongeveer 6 maanden na haar geboorte. Ik deed een pedaalemmerzakje in de luieremmer, de luieremmer leegde ik één tot twee keer per dag om nare luchtjes tegen te gaan. Een rol pedaalemmerzakjes van 40 stuks kost ongeveer 70 eurocent. Met de ouderwetse luier emmer met deksel heb ik geen last gehad van nare luchtjes in haar kamer, je ruikt de luiers eventjes als de deksel wordt opgetild. Na verloop van tijd gaat babypoep steeds sterker ruiken, nu gooi ik haar luiers direct weg in de prullenbak, de vuilniszak vernieuwen we dagelijks. De luieremmer is nog steeds ideaal om babykleding in te weken en water in te vervoeren. De luieremmer is makkelijk schoon te houden.

Hema luieremmer € 8,25

Het originele blogbericht verscheen op de website van Blogmama.nl: Arnhemse mama die dagelijks blogt over artikelen met als onderwerp baby en kind.

Previous post

1 op 5 vrouwen houdt trauma over aan bevalling

Next post

Djoke

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.