Reviews

Review: Relax mama!

Cover RelaxmamaHet boek Relax mama! had ik al een tijdje op het oog. Op de Facebookpagina van Arnhemse Moeders had ik al gevraagd naar de meningen over het boek. Daar kreeg ik positieve reacties op en werd ik nieuwsgierig genoeg om het boek zelf te lezen.

Ik was er blanco ingestapt (met andere woorden had ik niet écht gelezen waar het boek over ging) en had een boek met veel tekst maar grappige verhalen verwacht. Het boek voldeed niet aan die verwachting. En dat bedoel ik zeer zeker positief!

The good, the bad and the ugly
Toen ik het boek opensloeg was het eerste wat ik las een spreuk over borsten. Onlangs heb ik een blog geschreven over mijn gekrompen decollete, redelijk gevoelig puntje dus. De quote was: “Al is de ellende nog zo groot, je borsten zijn dat ook”. Je begrijpt dat mijn juiste snaar was geraakt en mijn nieuwe lievelingsboek geboren was. Om bijna elke pagina moet ik of lachten of knikte ik (in mijn hoofd natuurlijk) heftig “ja”.

Relax mama! leest makkelijk weg, juist omdat het géén boek is met veel tekst. Er staan vooral plaatjes met leuke, bemoedigende en troostende quotes in die je als nieuwe mama heel goed kunt gebruiken. Want zeg nou eerlijk, de roze wolk is toch een utopie?

Previous post

Natasja

Next post

Live keizersnede

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.