Reviews

Review: Vtech Vrolijke Vormenkever

De vrolijke vormenkever is geweldig, mijn dochter had er mee gespeeld bij vrienden, ze was er helemaal weg van. De vrolijke vormenkever is rond de 22 euro, maar hij is het geld zeker waard. Kinderen van drie jaar vinden de wormenkever nog steeds interessant. Toen ik de Vtech vrolijke vormenkever kocht was er een 20% korting aanbieding bij Prenatal, mooi meegenomen. De vrolijke vormenkever heeft twee gezongen liedjes, bekende melodietjes en grappige geluiden. Onze dochter van negen maanden vind de geluiden prachtig en trekt zelf de vormpjes uit de kever. Als ik de vormpjes heb teruggeplaatst en mijn dochter drukt met een beetje hulp op de grote babykever in het midden, springen alle vormpjes tegelijk eruit. Ik vind het leuk om samen met mijn dochter met de vrolijke wormenkever te spelen. Als onze dochter ouder is kan ze spelenderwijs vormen, cijfers en voorwerpen uit de natuur leren van deze vormenkever.

012 013

Het originele blogbericht verscheen op de website van Blogmama.nl: Arnhemse mama die dagelijks blogt over artikelen met als onderwerp baby en kind.

Previous post

#AanDeBorst Facebook spreekuur

Next post

Hoogte 80-loop steeds populairder onder kids

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.