Reviews

Speelgoed voor je pasgeboren baby

Tijdens de zwangerschap hadden mijn vriend en ik allerlei soorten speelgoed aangeschaft voor de babyuitzet. Achteraf gezien iets te veel. In de eerste drie maanden is het leuk een muziekmobiel boven de box te hangen. De kleurrijke speeltjes met verschillende patronen waren ook handig. Op verschillende websites hadden we gelezen dat baby´s patronen en felle kleurtjes interessant vinden. We lieten haar kennismaken met verschillende kleuren, patronen en texturen. Maar knuffelen, praten, zingen en gezichten kijken waren een stuk populairder de eerste maanden. Vanaf de derde/vierde maand wordt speelgoed pas echt interessant voor je kindje. Voor de babyuitzet hoef je dus niet al te veel speelgoed aan te schaffen. In de maanden na de geboorte heb je nog voldoende tijd om op zoek te gaan naar leuk babyspeelgoed. Vandaag wil ik jullie verschillende soorten babyspeelgoed laten zien. Speelgoed dat bij ons thuis erg populair is. Ook leuk om cadeau te vragen aan de kraamvisite.

babyspeelgoed04

Sleutelbos
Handig om het grijpreflex met je kindje te oefenen. De sleutels zijn goed vast te pakken. Licht van gewicht en daardoor makkelijk op te pakken.

babyspeelgoed03

Speeltje/Bijtring
Verschillende kleuren, patronen en texturen dat maakt het speeltje interessant om naar te kijken en te voelen. Ook te gebruiken als bijtring.

babyspeelgoed05
Zachte knuffel
Zachte prinses om je kindje kennis te laten maken met stof. De prinses heeft veel verschillende kleuren en patronen.

babyspeelgoed02
Knisperboekje
Mooie felle kleuren en het boekje knispert. Makkelijk vast te pakken.

027
Loopy Links
Perfect speelgoed om samen met je kindje de grijpreflex te oefenen.

Fisher PriceStapelbekertjes
Leuk om te stapelen als je kindje kijkt. Op een gegeven moment was het bij ons dochtertje haar favoriete spelletje de toren om te gooien. Ze speelt er nog steeds regelmatig mee ook in bad.

004
Babygym
Een babygym is leerzaam en vermakelijk, je kindje kan nog niet zelfstandig zitten en op het speelkleed kan je baby liggend spelen.

Het originele blogbericht verscheen op de website van Blogmama.nl: Arnhemse mama die dagelijks blogt over artikelen met als onderwerp baby en kind.

Previous post

'Kangoeroezorg beter dan couveuse'

Next post

Spelen met eten is leerzaam voor peuters

The Author

Blogmama

Blogmama

Blogmama woon samen met haar vriend en dochter in het gezellige Arnhem. Blogt op haar website blogmama.nl dagelijks artikelen met als onderwerp baby & kind.