Reviews

Review: Stoere cabrio

Al sinds speelgoedwinkel Imaginarium neer streek in Arnhem ben ik fan. Waar het bij een andere speelgoedwinkel direct in één lijn naar de juiste afdeling loop is het bezoeken van Imaginarium voor mij ook een klein feestje. Ze hebben gewoon leuk en naar mijn idee goed speelgoed. Zo leuk dat ik overal zelf aan wil zitten! Des te leuker was het toen we werden gevraagd om deze stoere cabrio te testen. Volgens de Imaginarium.nl belooft de activiteitenauto:

Auto met open dak met bestuurder, stuur met claxon, sleutels, lichten, geluiden, melodieën en nog meer activiteiten.De activiteiten zetten het kind aan tot interactie. Tevens wordt het imitatiespel bevorderd en wordt de verbeelding geprikkeld om avonturen te bedenken. 

imageZoonlief vindt het leuk om auto’s of vrachtwagens te duwen en erachteraan te kruipen. De rode cabrio rijdt erg soepel en is met één duwtje aan de andere kant van de kamer. Zoontje was meteen verkocht.

Met het ‘sleutelbos’ kunnen de twee autodeuren geopend worden en kun je de auto starten. Mijn zoontje is nog iets te jong om dit zelf te kunnen doen maar vindt het sleutelbos wel reuze interessant.

Wat mij erg aanspreekt is dat de features erg realistisch zijn. Zo zit er een werkende knipperlichthendel naast het stuur en een versnellingspook waarmee geluiden van ‘gas geven’ of ‘achteruit rijden’ gemaakt worden. Maar ook de toeter, waarschuwingslichten en radio die verschillende vrolijke deuntjes afspeelt zijn erg gaaf gemaakt.

De auto kan met de sleutel gestart worden maar heeft ook een startknopje. Wanneer de auto is gestart en je ‘m een duwtje geeft hoor je het geluid van een auto die optrekt en gaan de koplampen aan. Je begrijpt dat papa de auto ook heel leuk vindt. Vader en zoon spelen er  graag samen mee, echt supertof om te zien!

image (1)

De cabrio met alle deuren die open kunnen en het sleutelbos

image

De speelgoedcabrio van binnen met de verschillende knoppen voor de toeter, ‘waarschuwingslichten’ en radio. Door het hoofdje van de bestuurder te draaien gaat één van de knipperlichten aan.

Previous post

It's a boy!

Next post

Wel of geen roze voor jongens? Maatschappelijke acceptatie of geen mening hebben!

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.