Reviews

Hello, Hello Fresh

Weet je nog, die tijd dat je koken rustgevend vond? Dat zelfs wanneer je later van je werk kwam, je nog steeds de tijd had om te koken? Die tijd is voor mij sinds ik moeder ben voorbij. Het bedenken en verzorgen van de warme maaltijd voelt nu als survivallen. Het koken rond etenstijd is een mission impossible. Dus koken gebeurt buiten de regulieren kooktijden om. En dan wordt het al snel een makkelijke hap. Het was vlak voor kerst toen vriendlief en ik uitspraken dat we dit niet meer leuk vonden. Via mijn collega’s hoorde ik van Hello Fresh. We kunnen het in ieder geval proberen dachten we.

Wat is Hello Fresh?
HelloFresh biedt een lidmaatschap aan, waarmee je elke week een box ontvangt boordevol boodschappen voor 3 of 5 gezonde maaltijden. Het lidmaatschap is flexibel: via je eigen account kun je eenvoudig je bestellingen beheren. Zo ontvang – en betaal – je nooit een HelloFresh Box als je op vakantie bent of er even geen zin in hebt.

Een week na ons besluit ontvingen wij onze 3-maaltijden box:

IMG_0207

IMG_0205

 

 

 

 

 

 

De gerechten waren gemakkelijk en snel te maken. Het zijn recepten die niet heel exotisch zijn maar wel net even anders dan we gewend waren, precies goed dus. De porties zijn ook ruim genoeg. Ons zoontje is nu bijna 2 jaar en wij bestellen een box voor 2 personen. Dit is genoeg voor ons drietjes.

Wat handig is aan het lidmaatschap is dat je van tevoren kun je zien wat er in de volgende box zit en bepalen of je die week wel of geen Hello Fresh wilt ontvangen. Verder word je goed geïnformeerd over wanneer de box wordt bezorgd.

De pluspunten op een rijtje:

  • Niet meer nadenken over wat we gaan eten
  • Niet meer naar de winkel
  • Gevarieerd eten (elke week vlees, vis en vegetarisch)
  • ‘Goede porties’ (wij hebben Molukse genen, wat gelijk staat aan altijd voor 3 gezinnen tegelijk koken)

Wil je het ook eens proberen? Met de kortingscode BSNSH8 krijg je €20,- korting op jouw eerste Hello Fresh box en betaal je slechts €19,- voor je eerste box.

Previous post

In de krant? Marije schrijft persberichten

Next post

to-do lijstjes

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.