Reviews

Review: NiNi Babysleeper

Wij zijn heel erg blij met de NiNi Babysleeper. Op dit moment gebruiken we ‘m in de box waar onze zoon heerlijk geborgen in kan liggen en af en toe een dutje in kan doen overdag. Op dit moment slaapt onze zoon ‘s nachts nog in de wandelwagenbak die in zijn ledikantje staat, maar zodra we overstappen naar het ledikant zullen we zeker de NiNi Babysleeper hierin leggen om zijn wereld toch een beetje te verkleinen en meer geborgenheid te geven.

Wat ik er erg handig aan vind is dat de randen opstaand zijn, maar toch niet te hoog en dat de baby deze randen om zich heen voelt zoals hij in de baarmoeder ook gewend was en een afgebakende ruimte voelde. Ik merk gelijk dat onze zoon daar rustig van wordt.

Een bijkomend voordeel vind ik dat je de babysleeper gewoon in de wasmachine kan wassen, als je kindje een beetje gespuugd heeft oid. Ook het design vind ik prachtig en helemaal van deze tijd. Wij hebben de grijze met witte sterren en staat ook nog eens superleuk in de babykamer.

NiNiBaby-7
LYNN Vriesen Fotografie
NiNiBaby-4
LYNN Vriesen Fotografie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blogger Deborah heeft de NiNi Babysleeper ook getest. Lees hier haar review.

Meer informatie over NiNi Babysleeper vind je op de website en de Facebookpagina.

Like Arnhemse Moeders op Facebook voor meer van dit soort verhalen en interviews:

Previous post

Review: Slow Sports in Velp

Next post

Joepie de poepie! Of toch nie(t)?

The Author

Linda Vriesen-Spaan

Linda Vriesen-Spaan

Ik ben Linda, 35 jaar, geboren en getogen in Arnhem. Inmiddels ben ik alweer ruim 3,5 jaar getrouwd en heb ik een zoontje van ruim 2 jaar.
Ik ben fotograaf en gespecialiseerd in zwangerschaps-, geboorte-, newborn- en gezinsfotografie. Ik fotografeer zowel in mijn (thuis)studio als op locatie.