BlogReviews

Recensie: 100% Relaxed

Gastblogger Annemarijn (34 weken zwanger) liet zich op haar eerste verlofdag, na een tip, masseren bij 100% relaxed. ‘Een hele relaxte zwangerschapsmassage’ werd haar verteld. ´Nou, dat moest ik zelf ondervinden´ vertelt ze. ´En zo luidde ik mijn zwangerschapsverlof in met een heerlijke ontspanningsmassage bij 100% Relaxed.´ Speciaal voor Arnhemse moeders doet ze haar verhaal.

Marije deed open en er kwam direct een hele ontspannen sfeer over me heen. Ik liep achter haar aan naar haar 100% Relaxed domein waar we even kort kennis maakten. Ze legde uit hoe de massage in zijn werk gaat en liet zien waar ik mijn buik en borsten in de tafel kon plaatsen. Je leest het goed, een massagetafel waar ruimte is voor buik en borsten zodat de vrouw op haar buik kan liggen en gemasseerd kan worden. Een verademing! Na maanden van frustrerende zijligging kon ik eindelijk weer even op mijn buik liggen.

Marije zorgt er voor dat je buik goed is ondersteund en dat je comfortabel en ontspannen ligt. Ze communiceert heel goed en vraagt of je warm genoeg bent en vraagt of je actief aan wilt geven als er iets verandert waardoor jij je niet meer relaxed voelt. Nadat ik me had geïnstalleerd op de tafel en werd toegedekt, werd ik een uur lang gemasseerd.

Marije gebruikt warme olie. Ze begint met het masseren van je rug en verplaatst zich vervolgens naar de nek en schouders. Ze neemt ruim de tijd voor het vinden van eventuele plekken waar je spanning vast houdt om zich daar vervolgens in vast te bijten. Vooral het masseren van de onderrug vond ik erg prettig. Ik had niet het idee dat ik last had van mijn onderrug maar Marije wist op bepaalde punten druk te zetten waardoor ik door kreeg dat mijn onderrug de aandacht goed kon gebruiken.

Na rug, nek en schouders masseert Marije je armen en handen en ten slotte je benen en voeten. Helaas was het na een uur genieten alweer tijd om me aan te kleden. De tijd vloog voorbij!

Met mijn blote voeten sta ik op de met vloerverwarming verwarmde vloer en sta ik ontspannen te gapen. Ik voel me heerlijk relaxed en drink van het flesje water dat Marije voor me heeft klaar gezet. De aanbeveling die ik kreeg om deze zwangerschapsmassage te ondergaan, geef ik met veel genoegen door. Als je weer even op je buik wilt kunnen liggen, als je een uur lang heerlijk gemasseerd wilt worden, als je 100% relaxed wilt worden; ga dan naar 100% Relaxed.

Vond je dit bericht interessant? Sluit je dan ook aan bij meer dan 1.000 moeders uit Arnhem:

Previous post

Moederkriebels

Next post

Mirena-spiraal teruggeroepen

The Author

Gastblogger

Gastblogger