BlogReviews

Review Studio Memoire

Gastblogger Annemarijn (nét bevallen van een zoontje!) heeft een fotoshoot gedaan bij Studio Memoire toen ze 36 weken zwanger was. Speciaal voor Arnhemse Moeders doet ze verslag.

Eerlijk toegegeven; ik ben heel erg gezegend met talentvolle mensen in mijn omgeving. Zo werd ik in december samen met mijn partner op de gevoelige plaat gelegd door fotografe en vormgever Kiki Wullink. In januari, toen ik precies 36 weken zwanger was, was het de beurt aan Michèle Giebing van Studio Memoire. Beiden zeer talentvolle dames in het vastleggen van emoties en met een erg sterk oog voor detail.

Ik wilde juist géén traditionele mamma shoot. Zo’n ongemakkelijke fotoshoot in een studio of – als je het geluk hebt om niet in de winter te zijn uitgerekend – buiten op een kleedje of schurend tegen een boom aan. De locatie die ik samen met Michèle van Studio Memoire koos, was bij mij thuis. Lekker vertrouwd in eigen omgeving. Ik wilde geen poespas, dus geen zware make-up, geen rare attributen of kledingwissels. Gewoon heel eerlijk, mijn dikke buik en ik.

Samen met Michèle had ik al snel bedacht hoe, wat en waar. Een beetje zenuwachtig begon ik aan de shoot. Gelukkig werkt Michèle heel informeel en weet ze je snel op je gemak te stellen. We hebben gedurende de shoot continu overlegd en alles verliep heel vanzelfsprekend en vertrouwd. Michèle is een echt mensenmens. Iemand die oprecht geïnteresseerd is in mensen en hun verhaal. En ze heeft een enorm zwak voor de liefde. Ze weet emoties op heel mooie wijze vast te leggen en doet dat met een zweem van romantiek. Het resultaat van onze shoot is een collectie van prachtige foto’s waar ik altijd met plezier naar terug zal kijken. Michèle stelt je op je gemak zodat jouw verhaal, jouw herinnering het beste wordt verteld en voor eeuwig wordt vastgelegd.

Studio Memoire omschrijft zich als de liefste herinnering aan de mooiste dag. Een herinnering waar je een leven lang met veel liefde op terugkijkt. Een terugblik die er voor zorgt dat je dat moment van toen herbeleeft. Met Studio Memoire vereeuwigt Michèle liefdesverhalen in tekst en beeld. Deze verhalen zijn het waard om bij stil te staan en voor altijd vast te leggen. Zo dus ook een zwangerschap.

De unieke formule van Studio Memoire richt zich op jouw of jullie verhaal door geschrift en fotografie te combineren. Dit verhaal wordt duidelijk in drie gesprekken die gaan over de aanloop naar zwangerschap toe, de zwangerschap zelf inclusief vooruitblik naar de bevalling en daarnaast individuele gesprekken met mama en papa los van elkaar. Dit bijzondere verhaal wordt ondersteund met prachtig beeld dat Studio Memoire in overleg met jou of jullie schiet en komt samen in een uniek album dat speciaal wordt vormgegeven. Hier smelten beeld en tekst samen zodat de herinnering aan een bijzonder moment voor altijd blijft bestaan.

Vond je dit bericht leuk? Sluit je dan ook aan bij meer dan 1.100 moeders uit Arnhem:

Previous post

Vierde editie van kinderkleding- en speelgoedbeurs

Next post

Het griepvirus is sadistisch

The Author

Gastblogger

Gastblogger