Reviews

Review: feestdecoratie van Vegaoo

Feestdecoratie. Voor de standaard gekleurde slingers kun je meestal wel bij een warenhuis terecht. Zoek je, zoals ik, een bepaald kleurtje (blauw) of een bepaalde opdruk (it’s a boy!) dan kom je al snel bij de wat specifiekere winkels uit. Een tijdje geleden werd ik benaderd door Vegaoo. Ik had in die periode zwangerschapsverlof en was alvast bezig met het inslaan van versiering voor na de geboorte en van een ‘grote broer traktatie’ die E. op de eerste schooldag na de vakantie mee kon nemen. De timing was dus perfect.

Cadeau voor jongen, traktatiematerialen of carnavalskostuums; ik merkte al snel dat je door het uitgebreide assortiment voor veel bij Vegaoo terecht kan. Mijn oudste zoon zit in de politiefase. Voor hem heb ik handboeien en een politiebadge besteld. Voor zijn schooltraktatie heb ik voetbalsleutelhangers uitgekozen. En voor het nieuwe schooljaar heeft E. een nieuwe Cars rugzak. De uitgekozen feestdecoratie voor na de geboorte bestond uit een ‘geboorte banner’, slingers en ballonnen.

 

Vegaoo
Vegaoo is een online feestleverancier met onder andere verkleedkleding en feestartikelen. Wat mij goed is bevallen is dat je er voor geboorte feestdecoratie, baby shower versiering, baby jongens versiering en feestdecoratie dus ook goed terecht kunt.

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Vegaoo.

Previous post

Review: zwangerschapsmassage bij BabyMama Massage Arnhem

Next post

Volg circus- dans- muziek- of theaterles tijdens open huis Studio26

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.