BlogReviews

Review: zwangerschapsmassage bij BabyMama Massage Arnhem

Gemasseerd worden, ik vind het heerlijk! Bij een beautybehandeling of pedicure boek ik vaak een massage bij en gelukkig vindt mijn man het ook niet erg om te doen. Tijdens deze tweede zwangerschap ben ik een wandelend cliché en heb ik meer last van zwangerschapskwaaltjes dan tijdens de eerste zwangerschap. Vooral door slecht slapen zoek ik naar andere manieren van ontspanning en rust. Aangezien mijn man gewoon aan het werk is besloot ik het eens uit te besteden en boekte ik een zwangerschapsmassage bij BabyMama Massage Arnhem.

Tijdens mijn eerste zwangerschap ben ik ook al bij BabyMama Massage geweest, zowel bij Charlotte als bij Sabrina. Ik bezocht ze in mijn laatste zwangerschapsweken en was heel tevreden. Ik ben sindsdien verhuisd en heb daarom opnieuw gezocht naar adressen, maar BabyMama bleek 2 locaties te hebben en Sabrina was op 5 minuten rijafstand van mijn huis gevestigd. De keuze was dus makkelijk gemaakt.

Een van de redenen dat ik bij Sabrina heb geboekt is dat ik op mijn buik kan liggen. Haar massagetafel heeft een uitsparing voor de buik en voor de borsten. Ik ben al zo lang zwanger dat ze mij even moest coachen bij het klimmen op de massagetafel. Soms voel ik mij net een olietanker. Toen ik eenmaal lag was het écht heel fijn. En dan heb ik het alleen nog maar over het liggen.

De zwangerschapsmassage zelf was heel ontspannen. Voor het eerst in weken was ik wel wakker maar dacht ik echt even aan niets. Ze masseert stevig, precies zoals ik fijn vind. Daarnaast heeft ze heel wat knopen weggewerkt. Dat voelt pijnlijk maar daarna heel erg fijn. Ik had een uur geboekt, maar de tijd vloog voorbij! Aan het eind vroeg ik haar direct of ze de week daarop ook nog tijd had.

Heb jij wel eens een (zwangerschaps)massage gehad, wat is jouw ervaring hiermee?

Previous post

De laatste zwangerschapsmaand

Next post

Review: feestdecoratie van Vegaoo

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.