Testoproep

Gratis Peppa’s klaslokaal

Word testmoeder en ontvang Peppa’s klaslokaal gratis
Voor het Peppa’s klaslokaal  zijn we op zoek naar een testmoeder met een kindje tussen de 3 – 6 jaar. Als testmoeder krijg je het klaslokaal  (t.w.v. €19,99) gratis thuisgestuurd. Het enige dat je ervoor hoeft te doen is een korte review van minimaal 300 woorden erover schrijven. Bij voorkeur met enkele foto’s of een video.

Peppa is een lief en ietwat bazig varkentje. Peppa woont samen met haar kleine broertje George, Mama Varken en Papa Varken. Peppa’s favoriete dingen zijn spelletjes spelen, verkleedpartijtjes en in modderpoelen springen. Peppa doet alles wat een normale 3-jarige doet. Haar avonturen hebben altijd een goed einde met luid gelach en geknor!

Speel met Peppa en haar klasgenootjes een dagje op school! Het Peppa klaslokaal bevat 2 tafels en 2 banken, een schoolbord, 5 figuurtjes: Peppa, 3 klasgenootjes en haar lerares!

Peppa's klaslokaal

Aanmelden

Wil je kans maken op Peppa’s klaslokaal? Meld je dan gemakkelijk aan:

  1. Like de Facebookpagina van Arnhemse Moeders
  2. Share de testoproep op Facebook
  3. Vul onderstaand formulier in

We hebben al een testmoeder geselecteerd voor Peppa’s klaslokaaltje. Je kunt niet meer deelnemen aan deze winactie.
Bekijk actuele winacties & testoproepen.

Previous post

Als je kleintje dan toch kwijlt...

Next post

Marleen

The Author

Lisa

Lisa

Moeder (29) van een twee zonen ('13 & '18). Geboren in oost Nederland maar nu woonachtig in het mooie Arnhem. Heeft een hart voor vrouwen in hun kracht zetten.