Win: Peppa junior Mandala-Designer van Ravensburger

4005556297542Omdat december toch een beetje een feestmaand is hebben wij deze maand ook een winactie. Jij kunt namelijk kans maken op de Ravensburger Junior Mandala-Designer. Het enige dat je hoeft te doen is aangeven waarom jij graag wilt winnen! Dat kan gemakkelijk via het formulier hieronder. Op 20 december maken we de winnaar bekend.

Over de Ravensburger Junior Mandala-Designer
De extra grote sjabloonvlakken van de Ravensburger Junior Mandala-Designer® zijn eenvoudig in gebruik. Daarnaast is de meegeleverde stift met kindveilige flexibele punt zeer stabiel en kan niet door de kinderhand worden ingedrukt. Zelfs de allerkleinsten onder ons kunnen dus prachtige mandala’s maken met Peppa Pig en deze vervolgens lekker inkleuren! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Over Peppa
Peppa woont samen met haar ouders en haar broertje George en maken samen veel avonturen mee. Peppa houdt van spelletjes, verkleden en van gezellige dagjes uit. Maar het allerliefste springt ze in een modderpoel. Haar avonturen lopen altijd goed af en eindigen met vrolijke knor. Peppa is al 10 jaar een waar fenomeen in Groot-Brittannië en verovert ook in Nederland al vele kinderharten. Peppa staat voor vriendschap, delen, liefde en positiviteit en is niet voor niets het meest gewaardeerde pre-school merk van Groot-Brittannië!

De winactie is afgelopen! Winnaar van de Mandala-designer is: Trix Planting.

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.