Zwanger in Arnhem

arnhemsemoedersBen je zwanger én woon je in de omgeving van Arnhem? Dan ben je hier aan het goede adres! Om te zorgen dat je niets mist tijdens deze bijzondere periode vind je op deze pagina handige en leuke tips speciaal voor (aanstaande) moeders uit de omgeving Arnhem. Praktisch, zoals aanbieders van kraamzorg, maar ook ontspanningstips, zoals mama-massages. 

 

Verloskundigen
Een verloskundige (of vroedvrouw) begeleidt aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed.In Arnhem zijn er meer verloskundigenpraktijken waaruit je kunt kiezen. Bekijk hier een overzicht.

Naar verloskundigen 

Doula’s
Een doula is een zwangerschaps- en bevallingscoach die aanstaande ouders op een niet-medische manier ondersteunt tijdens de zwangerschap. Bekijk een overzicht van doula’s die actief zijn in regio Arnhem:

Naar doula’s

Kraamzorg

Kraamzorg of –hulp is hulp na de bevalling voor de kraamvrouw, de baby en het gezin. Wij hebben overzicht gemaakt van kraamzorgaanbieders in regio Arnhem

Naar kraamzorg

NL regulier Gif 728x90

Zwangerschapscursussen
Er worden verschillende cursussen gegeven in Arnhem. Je leert bijvoorbeeld ademhalingstechnieken die je kunnen helpen weeën op te vangen én andere moeders kennen.

Naar cursussen

Pretecho’s
Een pretecho is een niet-medische echo. Het geeft aanstaande ouders een extra kijkje in de buik. Als je  ongeveer 16 weken zwanger bent kan met een pret-echo het geslacht worden bepaald.

Bekijk locaties

Verwennerij
Saunabezoek, voetreflex of een Thaise massage zijn tijdens de zwangerschap vaak een no-go. Gelukkig is er ook verwennerij speciaal voor de zwangere vrouw. Zoals ontspannende aan mama-massages!

Bekijk verwennerij


banner 728x90

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.