Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders in ArnhemMoeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere vrouwen. Uit deze urine wordt het hCG-hormoon gewonnen. Dit hormoon wordt gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen.

Meedoen
Je kunt je aanmelden voor deelname vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent tot en met de 11e week van je zwangerschap. Meedoen kan vanaf de 6e tot en met de 16e week. In deze periode bevat je urine namelijk het meeste hCG-hormoon. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website of via 0800-0228070.

Als je je hebt aangemeld komt er een informatrice langs voor een intake gesprek. Zij test jouw urine op aanwezigheid van het hCG-hormoon, neemt de vragenlijst met je door en beantwoord al je vagen.

Urine opvangen
Meedoen is heel eenvoudig. Van Moeders voor Moeders ontvang je één of meer opvangkannetjes en twee kratten met elk vier flessen om je urine in te bewaren. Je kunt dus elke dag een nieuwe fles gebruiken. Dat voorkomt nare luchtjes. Uiteraard worden de flessen voordat je ze ontvangt grondig gereinigd.

Flessen ophalen
Iedere week worden de flessen door een chauffeur bij je opgehaald. Dit gebeurt met een bestelauto zonder reclame, dus niemand hoeft te weten dat je meedoet met Moeders voor Moeders. Je hoeft er ook niet voor thuis te blijven. Je spreekt gewoon met je informatrice af waar de flessen staan en zij geeft het door aan de chauffeur.

Moeders voor Moeders in Arnhem
In Arnhem worden de flessen aan huis opgehaald. Ook heb je de mogelijkheid om de flessen naar een verzamelpunt te brengen.

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.