Echowonder

Echowonder, het grootste pretecho bureau van Nederland!

Je bent zwanger! Gefeliciteerd.
Een bijzondere tijd breekt aan. Een unieke kans om je wondertje live te bekijken met een pretecho.

Bij Echowonder nemen we uitgebreid de tijd om je kindje te bewonderen. Gediplomeerde echoscopistes met jarenlange ervaring maken de mooiste pretecho’s met behulp van ultramoderne apparatuur.

Nieuwsgierig naar het nieuwe wonder? Laat een pretecho maken!

Natuurlijk ben je benieuwd naar dat mensje dat in je groeit. Via een medische echo die je aangeboden krijgt, kun je al het een en ander zien en tijdens de 20-wekenecho wordt alles uitgebreid nagekeken. Maar omdat het medische echo’s zijn, is er meestal weinig tijd om eens uitgebreid je kindje te bewonderen. Daarbij lukt het ook niet altijd om ontspannen naar je kindje te kijken.Tenslotte is het geen ‘pretecho’. Het is ook niet de gelegenheid om familie mee te nemen, terwijl je zó graag dat moment wilt delen.

Soms kan je gewoon niet wachten tot die 20 weken echo en wil je je wondertje eerder zien. Ook dat kan bij Echowonder. Vanaf 7 weken kun je al naar je kindje kijken, al zal je dan nog niet veel detail zien, maar wel het hartje zien kloppen. Vanaf 12 weken kan je al duidelijke vormen gaan zien. Het beste is dit in de bekende 2D beelden te zien. Voor de 3/4D beelden is het beter als het kindje wat ouder is, dan heeft het wat meer vet op het lijfje Je kunt kiezen om alleen foto’s mee te nemen,. maar je kan ook alles op een DVD laten zetten. Bij ons zit er altijd geluid van de gesproken tekst op de DVD!!

De foto’s die je meekrijgt worden op echt fotopapier geprint, zodat ze niet vervagen, en zijn lekker groot; 10×15 cm. Kies je voor een 2-3/4D echo, dan krijg je de foto’s ook in kleur afgedrukt. Neem ook eens een kijkje in onze fotogalerij.

Jongetje of meisje? Welke geslacht heeft mijn kindje?
Vanaf 15 weken kunnen we tijdens de pretecho kijken of de kleine het wil laten zien. Lukt dat niet dan mag je nog een keer gratis terugkomen. Wil je het geslacht niet weten? Dán zorgen wij dat het niet herkenbaar in beeld komt.

Echowonder Arnhem
President Kennedylaan 106
6883 AX Velp
053 – 574 38 44
arnhem@echowonder.nl

Bezoek de website

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.