Verloskundige Arnhem

Een verloskundige (of vroedvrouw) begeleidt aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Vaak kun je vanaf het moment dat je zwangerschapstest positief is al bellen naar een verloskundige. Arnhem heeft zowel in noord als in zuid praktijken waar je terecht kunt. Als je op zoek bent naar een verloskundige Arnhem vind je op deze pagina enkele praktijken.

Verloskundige Arnhem:

Verloskundigenpraktijk Arnhemse meisjes - verloskundige Arnhem

Groepspraktijk van Verloskundigen - verloskundige Arnhem

Kiezen van een cursus

Een verloskundige kan je ook helpen bij het kiezen van een zwangerschapscursus die bij je past. Ook wordt er in de meeste praktijken ook voorlichtingsavonden gegeven. Vooral bij een eerste zwangerschap kan een cursus erg leerzaam en waardevol zijn! Verder kun je naast medische vragen bij een verloskundige terecht voor al je vragen over je zwangerschap en bevalling. Denk aan onderwerpen als borstvoeding en kraamzorg.

Zwangerschaps- en bevallingscoach

Je wordt altijd begeleid door een verloskundige of gyneacoloog. Daarnaast kun je ook kiezen voor een doula. Een doula wordt omschreven als een zwangerschaps- en bevallingscoach. Haar focus ligt op ondersteuning op een niet-medische manier, tijdens en na de zwangerschap. Bekijk hier een overzicht van doula’s in Arnhem.

Meer informatie

De meeste verloskundige (Arnhem) praktijken hebben veel informatie over de zwangerschap en bevalling op hun eigen website staan. Naast hun eigen websites kun je meer achtergrondinformatie vinden op de website van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen). Website: www.knov.nl.

Er zijn nog geen reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.