Verloskundige Arnhem

Verloskundige Arnhem – Een verloskundige (of vroedvrouw) begeleidt aanstaande moeders tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Vaak kun je vanaf het moment dat je zwangerschapstest positief is al bellen naar een verloskundige. Arnhem heeft zowel in Arnhem-Noord als in Arnhem- Zuid praktijken waar je terecht kunt. Als je op zoek bent naar een verloskundige in Arnhem vind je op deze pagina de praktijken.

Verloskundige Arnhem

 

Puur Vroedvrouwen - Verloskundige Arnhem

Verloskundig centrum Puur Vroedvrouwen
Venlosingel 54
6845 JB Arnhem


Arnhemse meisjes - verloskundige arnhem

Vroedvrouwenpraktijk Arnhemse Meisjes 
Klarendalseweg 141
6822 GG Arnhem


 

Groepspraktijk van verloskundigen - Verloskundige Arnhem

Groepspraktijk van Verloskundigen Arnhem 
van Lawick van Pabststraat 71a
6814 HB Arnhem


logo verloskundigenpraktijk duiven westervoort eo
Verloskundigenpraktijk Duiven – Westervoort e.o.
Achterstehoek 3
6922 HS Duiven

 

Logo Verloskundigenpraktijk Velp
Verloskundigenpraktijk Velp e.o.
President Kennedylaan 106
6883 AX Velp

Kiezen van een verloskundige

Hoe maak je een keuze uit de praktijken? Het is belangrijk om eens na te denken wat je zelf belangrijk vindt wanneer het gaat om begeleiding bij je zwangerschap; waar voel jij je het meest fijn bij? Je kunt ook eens rondvragen in je omgeving wat de ervaringen bij verschillende praktijken zijn. Vind je het fijn dat een praktijk vooral dichtbij is? Dan kun je natuurlijk kijken naar waar de praktijk is gevestigd en waar zij spreekuurlocaties houden.

Zwangerschapscursus

Je zocht naar ‘verloskundige arnhem’, maar wist je dat een verloskundige je ook kan helpen bij het kiezen van een zwangerschapscursus die bij je past. Ook wordt er in de meeste praktijken ook voorlichtingsavonden gegeven. Vooral bij een eerste zwangerschap kan een cursus erg leerzaam en waardevol zijn! Verder kun je naast medische vragen bij een verloskundige terecht voor al je vragen over je zwangerschap en bevalling. Denk aan onderwerpen als borstvoeding en kraamzorg.

Zwangerschaps- en bevallingscoach

Je wordt altijd begeleid door een verloskundige of gyneacoloog. Daarnaast kun je ook kiezen voor een doula. Een doula wordt omschreven als een zwangerschaps- en bevallingscoach. Haar focus ligt op ondersteuning op een niet-medische manier, tijdens en na de zwangerschap. Bekijk hier een overzicht van doula’s in Arnhem.

Meer informatie

De meeste verloskundige (Arnhem) praktijken hebben veel informatie over de zwangerschap en bevalling op hun eigen website staan. Naast hun eigen websites kun je meer achtergrondinformatie vinden op de website van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen). Website: www.knov.nl.

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.