Zwangerschapscursus Arnhem

Zwangerschapscursus Arnhem – Er worden verschillende zwangerschapscursussen gegeven in Arnhem. Zwangerschapscursussen zijn, naast nuttig, ook leuk om te volgen. Je komt namelijk ook in contact met aanstaande moeders die in dezelfde periode als jij uitgerekend zijn.

Veel zwangerschapscursussen hebben een eigen focus; ontspanning, beweging of voorbereiding op de bevalling. Vaak wordt theorie over wat er gebeurt met je lijf en de baby gecombineerd met oefeningen. Een cursus tijdens de zwangerschap wordt geadviseerd aan vrouwen die voor het eerst zwanger zijn. In Arnhem is er een ruim aanbod aan zwangerschapscursussen. Je kunt lekker bewegen in Sonsbeek of ontspannen in een yogaklasje.

Nieuwe zwangerschapscursus in Arnhem: Zelfverzekerd Zwanger

Een primeur voor Arnhemse zwangeren: eind maart start de nieuwe zwangerschapscursus Zelfverzekerd Zwanger. Het is de eerste Arnhemse zwangerschapscursus die zich focust op volledige informatievoorziening. Daarnaast komen de zwangerschapsbeleving en het leren vertrouwen op je lijf aan bod. De cursus wordt gegeven door vrouwencoach en voormalig verloskundige Carlijn Siteur en is ontwikkeld in samenwerking met Arnhemse Moeders.

Lees verder


Zwangerschapscursus Arnhem

Bekijk zwangerschapsyoga in Arnhem
Bekijk sportieve zwangerschapscursussen in Arnhem
Bekijk overige zwangerschapscursussen in Arnhem

 

Jouw cursus in dit overzicht
Wil je jouw zwangerschapscursus ook onder de aandacht brengen van aanstaande Arnhemse moeders? Meld je dan aan via lisa@arnhemsemoeders.nl.

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.