Carlijn Siteur

Mijn naam is Carlijn Siteur en ik begeleid vrouwen die vanuit vertrouwen de zwangerschap, bevalling en het ouderschap willen beleven. De begeleiding kan zowel alleen, als samen met je partner, zodat jullie als team jullie kindje kunnen verwelkomen en begeleiden. Een zachte start van het leven gun ik alle kindjes!

Als voormalig verloskundige weet ik dat vertrouwen in deze bijzondere periode van het leven niet vanzelfsprekend is. Ik heb daarom een unieke methode ontwikkeld om vertrouwen te laten groeien. Deze methode is zowel gericht op de zwangerschap, de bevalling én voor de periode daarna. Een combinatie van praktische informatie en tips, aandacht en ruimte voor jouw beleving en verdiepende oefeningen op basis van Mindfulness, haptonomie en andere stromingen.

De begeleiding is volledig op jouw/jullie wensen afgestemd en daarmee krijg je precies de zwangerschapscursus die jij wil. Heb je meer behoefte aan praktische informatie of ben je juist op zoek naar meer verdieping of vertrouwen op je intuïtie? Het kan allemaal!

Heb je interesse of zou je graag meer willen weten of dit ook iets voor jou is? Voor meer informatie kun je terecht op mijn website. Daarnaast mag je me altijd bellen voor meer informatie of om kennis te maken.

Bezoek de website