Gevoelenzo

Happy pregnant woman with headphones lying on couch listening musicWil jij…….
een gemakkelijke, ontspannen bevalling
die je samen met je partner beleeft
vol vertrouwen in jezelf en je lichaam
waarbij je zelf de regie houdt
en minder (tot soms zelfs geen) pijn beleeft?

Dan is de cursus HypnoBirthing® vast iets voor jullie

HypnoBirthing® is een zwangerschapscursus waarin je leert hoe je je lichaam kunt helpen om haar werk tijdens de bevalling optimaal te doen. Hierdoor kun je vanuit je eigen kracht gemakkelijker, rustiger en met minder of soms zelfs geen pijn je kindje baren.

waarom HBHypno…hypnose?
HypnoBirthing werkt onder andere met zelfhypnose. Dit klink een beetje zweverig, eng of in ieder geval onbekend. Maar heb je weleens een film gezien of boek gelezen waarbij je zo in het verhaal zat dat het niet uitmaakte dat er vanalles om je heen gebeurde? Dan was je toen in hypnose. Niks meer of minder dan een diepe staat van ontspanning waarbij de buitenwereld je niet afleidt. Wanneer vrouwen dit bij hun bevalling gebruiken, kunnen ze zodanig ontspannen dat hun lichaam het geboortewerk soepel en makkelijk kan doen.

Wat je leert
HypnoBirthing is nog veel meer dan alleen diep leren ontspannen. Denk aan ademhalingstechnieken die je helpen met je weeën mee te werken in plaats van ze op te vangen, het maken van een geboorteplan en manieren waarop je de natuurlijke pijnstillers en gelukshormonen in je lichaam kunt stimuleren. Ook ontdek je hoe jij en je partner in contact met je kindje kunnen zijn in je zwangerschap en tijdens de geboorte. En je krijgt veel informatie over hoe het geboorteproces in zijn werk gaat, wat je wel en niet kunt verwachten thuis of in het ziekenhuis en houdingen die je aan kunt nemen. Deze informatie zorgt ervoor dat zowel jij als je partner goed zijn voorbereid en zelf de regie over de geboorte kunnen houden.

Wie wat waar
HypnoBirthing® volg je samen met je partner of iemand anders die je graag bij de bevalling aanwezig wilt hebben. Je volgt de groepscursus in een kleine groep, maar je kunt ook kiezen voor een privé cursus. Dit kan zelfs bij jou thuis.

De cursus wordt gegeven in Lent en Oosterhout (10 minuutjes onder Arnhem) door Chantal Bruijsten van Gevoelenzo. Chantal geeft coaching, therapie en workshops aan (toekomstige) ouders en kinderen. Kijk voor actuele data en prijzen op de website.

Gevoelenzo (Chantal Bruijsten)
chantal@gevoelenzo.nl

Button Bezoek de website

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.