Lief Yoga & Massage

Lief Yoga & Massage – vanaf het allereerste begin

lief yoga heveadorpMijn eigen zwangerschappen en de komst van drie kindjes hebben bij mij een diepe voorliefde voor zwangerschap, baby’s en kinderen onthuld. In mijn praktijk staan ontspanning, aandacht en aanraking centraal. In de drukte van alledag is het fijn om rust te vinden en te ervaren bij jezelf.
Tijdens de yogalessen vertaalt dit zich naar ontspanning en verbinding met jezelf en jouw kindje. Naast cursussen in groepsverband is het mogelijk om privéles te boeken. Fijn als voorbereiding op de bevalling (bij een volgende zwangerschap) , bij specifieke problemen na de bevalling of als je graag thuis les krijgt.

 

Als gecertificeerd yogadocent en babymassage docent geef ik (Nelleke van Dulken) de volgende cursussen en lessen:

  • zwangerschapsyoga met praktische partnerlessen: om jouw zwangerschap bewust en ontspannen te beleven en samen met jouw partner goed voorbereid naar de bevalling toe te leven.
  • yoga na de bevalling: om na de bevalling jouw lichaam te hervinden en met zachte oefeningen kracht op te bouwen. Een rust moment voor jezelf samen met je kindje in een nieuwe fase in jullie leven, waarbij je ervaringen kan delen met andere jonge moeders.
  • shantala babymassage: je leert jouw kindje van top tot teen te masseren – liefdevolle aandacht en aanraking in actie. Massage bevordert de gezondheid en ontwikkeling van jouw kindje op vele vlakken
  • babyyoga: veilige, zachte yogaoefeningen voor baby’s, babygym en spelmassage met liedjes en rijmpjes – liefdevolle aandacht en speelse aanraking in actie.

Daarnaast geef ik ontspannende zwangerschapsmassages en fijne ontspanningsmassages voor volwassen en kinderen met de natuurlijke en voedende massageoliën van Volatile. Tijdens de massages en privélessen kan ik ook de Rebozo-doek of Reiki inzetten voor extra ontspanning. De Rebozo-massage wordt van oudsher in Mexico ingezet tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode om vrouwen te ontspannen en te bewegen tijdens deze bijzondere periode. In de nabije toekomst bied ik tevens het prachtige Rebozo sluitingsritueel aan om jouw (verlengde) kraamperiode af te sluiten.

Bezoek de website