Kleur je zwangerschap! Arnhem

workshop Kleur je zwangerschap Arnhem

De ene zwangerschapscursus is vooral gericht op de voorbereiding van de vrouw op de bevalling, de andere is min of meer gericht op de partner. Maar nog niet eerder is er een workshop rond de zwangerschap en de bevalling gekoppeld aan een leuke, plezierige ervaring, die daarbij niet alleen gericht is op de vrouw en/of de partner, maar ook het kindje centraal stelt.

Wat is Kleur je zwangerschap precies?
Het is een eenmalige workshop die je als partners samen volgt. Tijdens deze workshop wordt ingegaan op het proces van de baring, de werking van oxytocine en endorfine en aanraking. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij contact maken met het kindje in de buik. En er wordt gekeken naar welke vorm van aanraking prettig is.

Daarna gaan de aanstaande papa’s (of iemand anders waarmee de zwangere de workshop komt doen) de buik beschilderen. Bij het schilderen ligt de focus ook op het contact maken met het kindje. Het schilderen zal daarom in eerste instantie ook met de handen gebeuren. Als finishing touch kunnen er kwasten gebruikt worden.
De workshop bestaat dus uit een informatief gedeelte en een creatief gedeelte.

Veel partners zullen nu waarschijnlijk denken: “Help ik kan helemaal niet mooi schilderen.”, maar dit is helemaal niet belangrijk. Het gaat er om dat jullie samen een leuke ochtend/middag hebben waarbij jullie stil staan bij en contact hebben met jullie kindje. De uiteindelijke buikschildering is uniek omdat hij gemaakt is door de ouders zelf. Jullie worden daarbij begeleid door een professional. Het enige wat belangrijk is voor deze workshop is dat jullie het beide prettig vinden om de buik aan te raken. Tijdens de workshop worden foto’s gemaakt die een blijvende herinnering zullen zijn aan deze onvergetelijke workshop!

Twee deelnemers hebben een review geschreven over Kleur Je Zwangerschap:
Kleur Je Zwangerschap Arnhem: een aanrader!
Kleur Je Zwangerschap Arnhem: tijd voor én met elkaar

Button Bezoek de website

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.