ZwangerFit Formupgrade

Formupgrade zwangerfit Arnhem 2ZwangerFit is bedoeld voor vrouwen die zwanger zijn, maar ook voor vrouwen die net bevallen zijn en willen blijven sporten. Je kan vanaf de 12e week van de zwangerschap tot aan je bevalling meedoen. Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan conditie, behoud van fitheid, mobiliteit en vitaliteit. Op deze manier kun je preventief werken aan het voorkomen van klachten van bekken, rug en/of bekkenbodem zodat je jezelf optimaal kan voorbereiden op je bevalling!

Vanaf 4 tot 6 weken na de bevalling mag je weer op een actieve manier werken aan je herstel. Met de specifieke trainingen werk je aan je conditie en kracht zodat je weer in vorm raakt. Daarna kan je eventueel doorstromen naar de reguliere groepslessen of met een personal trainer aan de slag gaan.

Tijdens de lessen wordt er gewerkt met divers oefenmateriaal en fitness apparatuur. De aandacht ligt op je conditie, spierversterken, coördinatie en stabilisatie. Ook als je klachten hebt van je lichaam kun je gewoon meedoen met de lessen. De lessen worden gegeven door een speciaal opgeleide fysiotherapeut. Naast dat je op een actieve manier bezig bent wordt er informatie gegeven over onderwerpen die van belang zijn voor je zwangerschap, bevalling en periode na de bevalling.

Formupgrade zwangerfit Arnhem 1Waar?
Formupgrade (locatie Noord)
Onder de Linden 21A
6822 KG Arnhem
Tel:+3126-3793253
martine@formupgrade.nl

Formupgrade (locatie zuid)
Akkerwindestraat 71
6832 CV Arnhem
Tel:+3126-3823334
martine@formupgrade.nl

 


Wanneer?

Dinsdagavond 18.30-19.30 locatie Zuid
Donderdagavond 19.00-20.00 locatie Noord

De lessen worden doorlopend gegeven, waardoor je op elk gewenst moment kan instromen. De groep is gemengd, dus voor zowel zwangeren als pas bevallen dames. Je (sport)niveau waarmee je begint is niet belangrijk. De oefeningen worden aangepast op het niveau waarop jij het aankan.

Button Bezoek de website

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.