Babyborah

De cursus Bewust Zwangerschap van Babyborah kun je volgen vanaf het eerste trimester in jouw zwangerschap. Na de proefles kun je wekelijks instromen.

De lessen bieden:

  • praktische oefeningen (yoga) die helpen ontspannen;
  • ademtechnieken die jou leren omgaan met spanning;
  • houdingen die zwangerschapsklachten kunnen voorkomen of verminderen;
  • en doen we oefeningen waarbij je nu al contact met jouw kindje kan maken.

Je bereid je voor op jouw bevalling en krijgt (eventueel samen met jouw partner) informatie zodat je weet wat er gaat komen. Ook gaan we het hebben over hoe jullie de regie tijdens de zwangerschap en de bevalling in eigen handen kunt houden. Met de juiste ondersteuning van jouw partner kunnen jullie samen de bevalling en de periode erna met vertrouwen tegemoet gaan.

Ook ontvang je handige tips en oefeningen voor na de bevalling en kun je in de (vervolg-)cursus Bewust Moederschap weer terugkomen om aan zowel jouw mentale als lichamelijke gezondheid te werken.

Cursus Bewust Moederschap

De (vervolg-)cursus Bewust Moederschap is ook zeker geschikt wanneer je niet de zwangerschapscursus hebt gevolgd. Het geeft je het wekelijkse ontspan momentje die je als (kersverse) mama zo goed kunt gebruiken en helpt je om langzaam weer wat sterker te worden.

Naast alle oefeningen en informatie die je ontvangt is er tijdens de cursussen veel ruimte om jouw ervaringen te delen als je daar behoefte aan hebt (onder het genot van een kopje thee en iets lekkers). Veel aspecten in het (aanstaande) moederschap zijn (nog) een taboe waardoor veel moeders zich soms eenzaam en onzeker voelen. In de lessen vind je zeker herkenning en zal jouw zelfvertrouwen (weer) gaan groeien. Voor de cursussen heb je geen ervaring nodig, hoef je niet fit te zijn en kun je altijd mee doen.

Bewuster genieten van jouw zwangerschap en/of moederschap? Kom een gratis proefles volgen in Arnhem Noord/West! Voor meer informatie over de locatie kijk op de website. Bij jouw proefles ontvang je een leuke goodiebag vol handige, leuke producten en veel inspiratie.

Ik hoop je snel te ontmoeten.

Liefs,

Deborah (coach Babyborah)

Bezoek de website