Zwangerschapskleding Arnhem

Positiekleding ArnhemZwangerschapskleding Arnhem – Op een bepaald moment in je zwangerschap gaat je eigen kleding wat minder fijn zitten en is het tijd voor positiekleding. Gemiddeld bereik je dit punt rond de 16 weken zwangerschap. Positiekleding heeft wat extra ruimte voor je buik. De broeken hebben een extra stuk stof die je over je buik heen kunt dragen. Shirts zitten bij de buik en middel lekker ruim. Ook zwangerschapslingerie is ook geen overbodige luxe wanneer je in verwachting bent.

Zwangerschapskleding Arnhem

In Arnhem en omgeving zijn er enkele superleuke winkels waar je positiekleding kunt kopen. Het is fijn om positiekleding in de winkels te kopen omdat je het dan kunt passen en de stoffen zelf kunt voelen. Hieronder vind je de winkels met adressen:

Met Muisjes
Valburgseweg 18
6661 EV Elst
www.metmuisjes.nl
H&M Arnhem
Brouwersplein 19
6811 BL Arnhem
www.hm.com
C&A Arnhem
Brouwerstraat 14
6811 BH Arnhem
www.c-and-a.com
Miss Etam
Ketelstraat 19
6811 CX Arnhem
www.missetam.nl
Belly-B Arnhem
Koningstraat 14
6811 DE Arnhem
www.belly-b.nl
Prenatal Arnhem
Venlosingel 11
6845 JL Arnhem
www.prenatal.nl
Mamalicious
Vijzelstraat 19
6811 ET Arnhem

Zwangerschapskleding online kopen

Mijn ervaring is dat er in de winkels vaak een kleine collectie aanwezig is. Daarom is het handig om ook op zoek te gaan naar wat webwinkels waar je online positiekleding kunt kopen. De collectie is ruimer én je kunt de positiekleding thuis op je gemak passen. Bij online kopen is het handig om te letten op het Thuiswinkel Waarborg. Bij de webwinkels met zo’n waarborg kun je veilig online kopen en in veel gevallen is het retour sturen ook gratis. Bij deze webwinkels kun je online positiekleding shoppen;

Combineren met zwangerschapslingerie

Wanneer het tijd is om positiekleding te kopen is het vaak ook fijn om positielingerie aan te schaffen. Positielingerie is zo ontworpen dat de randen van ondergoed en bh’s minder knellen. De slips, die er ook in string vorm zijn, kun je over je buik heentrekken. Dat zit niet alleen heel comfortabel maar zorgt er ook voor dat je geen lijnen ziet. Tip bij het (online) kopen van een bh: koop een omvangsmaat groter dan je gewend bent. Op deze pagina hebben we de adressen en webwinkels waar je zwangerschapslingerie kunt kopen gebundeld.

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.