BabyMama Massage

Even nergens aan denken, heerlijk relaxen en tot rust komen… In de praktijken van BabyMama Massage Arnhem kan je terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage…

Zwangerschapsmassage
Zwangerschapsmassage is een weldaad voor moeder en baby. Zoveel veranderingen in 9 maanden, een mooie tijd, maar wel een periode om goed voor jezelf te blijven zorgen. Gun jezelf en je kindje een heerlijk ontspannen moment!

> Lisa heeft haar ervaring met zwangerschapsmassage in de praktijk in Arnhem-Zuid gedeeld in deze blog.

Babymassage
Babymassage kun je aan iedereen leren, maar het is zoveel meer dan “gewoon masseren”. Je leert in liefdevolle aandacht, je tempo te vertragen. Je baby meer zelfvertrouwen te geven, door hem in de “basis” te dragen. Je leert te ontspannen en ontspanning te geven, een rustpunt te zoeken in je vaak hectische leven. Je hebt kracht in je handen, onderschat dat niet. Ze geven warmte en aandacht en troost bij verdriet. Met je handen kun je vertellen, hoe lief je iemand vindt. Daarmee geef je veel warmte en waarde door aan je kind. Als je kindje zich in jouw handen veilig en gekoesterd voelt, heb je bereikt waarvoor de babymassage eigenlijk is bedoeld.

Reserveer vandaag nog een plekje binnen één van de praktijken van BabyMama Massage in Arnhem.

Bezoek de website

 

Quinny 728x90

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.